Каза, че ме харесва, но иска да сме само приятели

Каза, че ме харесва, но иска да сме само приятели
Здравейте, имам нужда от съветът ви. Преди време една приятелка ме запозна с компания от момчета който не бяха много примерни. Едно от момчетата беше и в моето училище и на практика цял ден бяхме заедно, аз много го харесвах, но и веднъж не се престраших да поговоря с него, карах няколко пъти приятелката ми която беше по-близка с него и неговият отговор винаги беше, че ме харесва, но иска да сме само приятели.

Въпреки това обаче не бях сигурна, че найстина е нямал чувства защото се държеше много мило и дори ме викаше в компанията. Един път ни оставиха на саме, тогава той ме целуна мисля, че се надяваше след това да спи с мен, но това си е мое предположение и след това всичко беше по старому никога не стана въпрос повече за това.

Преди този случай и др път се е случвало да ме подтиква да го целуна, но явно и двамата чакахме другия да направи стъпка. След това се преместихме в различни училища, прекратихме всакакви отношение докато на една нова година не ми писа да съм му пращала мой голи снимки, а аз му казах, че не искам и ако е съгласен да излезем уж беше съгласен, но не стана.

Писахме си няколко пъти след това и аз не издържах и му казах, че винаги съм го обичала и ако няма сериозни намерения да ме остави. Той не отговори, почувстах се много гадно, от тогава не ме беше закачал видяхме се лятото аз не гопоздарих и той ми викна и сега какво ще се правиш, че не се познаваме ли . . . аз не отг.

Преди около месец аз започнах да го ръчкам в фб той ми отвръщаше но по едно време спря скоро ми хареса за първи път две снимки и аз отново се сетих за преживяното. Жалко е но не съм спряла да го обичам, а и не съм намирала друг с който да се чувствам толкова щастлива. Кажете да му пиша ли, много искам да го видя сори и само веднъж, да разбера как е какво прави, но ме е срам да муу пиша а и не знам как да подходя към него. Ще съм много благодарна ако ми дъдъете съвет. Извинявам се и за правописа ! [научи повече...]

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

iff
iff
08.12.2015 09:55
Не му пиши и не се занимавай с него .....как така не ти е писал сума ти време и изведнъж иска твои голи снимки ,за какво ги иска ?! ...Аз ше ти кажа ;за да ги показва пред приятелите си и да се хвали че е спал с тебе .... или вече е излъгал , че сте спали и иска да го докаже по някакъв начин ... Моят съвет е да продължаваш да го игнорираш и да спреш да мислиш за него .
0
0
кало
кало
10.12.2014 10:16
пиши му и му кажи какви чувства изпитваш към него
0
1
Боряна
Боряна
13.03.2014 03:43
Срамежлив който иска голи снимки ли? :))
Според мен не си губи времето с него
2
0
Зетабета
Зетабета
04.03.2014 22:41
Здравей!В случая нищо не губиш,можеш само да спечелиш.Опитай,от опит глава не боли.Явно го стряскаш с ултиматуми,като "ако не ме обичаш..."Нали знаеш за АКОто-мирише и цапа...Пък и мъжете не харесват да им "налагат" каквото и да било.Пиши му,нали сте приятели.
4
1
Nick Wild
Nick Wild
29.04.2016 18:40
От опит ше ти кажа а и на всички тука,че точно от опит боли глава....да речем че това момче преспи с нея и тя му каже че е бременна...опаа....след новината той й изневерява...второ опаа...и я изоставя бременна и сама...опаа номер три...и това е защото е опитала...момиче режи го тоя боклук не ти трябва
0
0
баба яга
баба яга
04.03.2014 12:10
Брей по мое време жените имаха достойнство.
3
1
sladuranata
sladuranata
04.03.2014 11:54
Престраши се! :) Успех...Може просто да е по срамежлив :)
2
2
баба яга
баба яга
05.03.2014 00:54
Като харесваш всички мислиш ли,че и другите трябва да ги харесват?
0
0