4.7 от 3 Гласа

Нервна Криза

публикувана от:
Видяна: 1032
Изпрати лично съобщение

Нервна Криза
Здравейте, аз съм на 14 г. и вчера получих нервна криза. И това за мен е много гадно, защото влезнах в училище и първия час, както си стоях получих сърцебиене, после ме сви нещо отвътре и помолих г-жата да отида при фелшерката..

тя ми измери кръвното беше 135 на 60 и каза, че според нея е от възрастта и ми даде валериан. Добре но не се успокоих, дори започнах да плача и не знаех защо, просто плачех, излезнах от училище и отидох при майка си и я помолих да говорим с някой психолог, но тя първо реши да се обадим на личната лекарка и понеже тя не беше на работа просто каза, че е на психическа основа.

И ние намерихме в интернет адрес на една психоложка и отидохме там, разговаряхме сигурно около 2 часа и аз се поуспокоих. Но в момента пак имам сърцебиене и ми става нервно. Някой да знае нещо за успокоение освен делянка и валериан ?? [научи повече...]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (6)

1
0
Отговор
Милза уаа

2013-06-17, Оценка 3.0 от 5 за Нервна Криза

Брей, и на мен когато ми тикнат валериан в устата, вместо да ме успокои, ме раздразва още повече. :з
1
0
Отговор
Христина

2013-05-31, Оценка 3.0 от 5 за Нервна Криза

Защо не пробваш да не мислиш за това, излез, разходи се, гледай филм. Какви са тези кризи при деца. Задай си въпроса защо си нервна, от какво и ако имаш стабини родители говори с тях, най-вече с баща си.
0
0
ХрисиХристина повярвай пробвала съм тези неща и не работят
1
0
Отговор
Anonimnata

2013-05-22, Оценка 4.0 от 5 за Нервна Криза

Да вземи си хапчета за успокоение (най-добре е да са хомеопатични), не мисли за неща който ти скапват настроението. И на мен ми се е случвало, важното е да не се притесняваш ;)
1
0
Отговор
cvetelina

2013-05-17, Оценка 5.0 от 5 за Нервна Криза

определено смятам че разговор с добър приятел ще ти помогне.лошо е когато човек е сам.
1
0
Отговор
св

2013-05-16, Оценка 3.0 от 5 за Нервна Криза

Здравей, успокояващо действат капките мента,глог и валериан, хапчета валидол. Доста ефективно е хапчето КСАНАКС, но трябва да ти бъде предписано.Най-добре отиди на невролог!
1
0
Отговор
тт

2013-05-16, Оценка 4.0 от 5 за Нервна Криза

Застани на един широко отворен прозорец и започни да дишаш дълбоко. Направи това няколко пъти. Можеш и просто да седнеш и да затвориш очи на терасата или навън!

Подобни Истории

Най-популярните днес

От Ezine.bg

Топ Статии Днес

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни