Ненормален сън за клошари

Ненормален сън за клошари
Сънувах, че в един сайт jivotno.com животното ми става ужасно богато. После Николай едно момче ми каза : " Ти наистина си...." Не помня какво каза но беше нещо мило.

Когато се прибирах от училище бях с колелото си. Навлизах в една пътечка с дървета от която се показаха едни клошари. В реалния живот те често обикаляха църквата та аз с колелото си карах а те се приближиха. Едно момиче ме хвана а аз се разкрещях. Казах им че ще им дам всичките си пари а те ми казаха че ще ме изядат тогава се сетих че си забравих чантата върнах се в училище после пак в патечката.

Хванаха ме а до мен имаше хора. Сякаш не можех да крещя. И тогава се събудих.

какво значи?

[научи повече...]

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
06.05.2013 21:18
Стиховете?! Ясно разбрах!
0
0
мара пепеляшка
мара пепеляшка
06.05.2013 20:57
съня ти показва ,че имаш нещо недовършено. делото което си запо4нала е много благородно ,но трудно осъществимо .ще потърсиш помощ и подкрепа от хора които са като лешояди ,но с власт и възможности
но внимаваи ,за тяхната услуга може да заплатиш много висока цена/да не кажа кървава,4е е грозно/. желая ти успех от цялото си сърце
0
0
Георги Спасов
Георги Спасов
06.05.2013 20:07
Емии... Повечето сънища са точно такива! Объркани... Рядко се появяват ясни сънища, които може наистина да са сигнал от твоя организъм... Според мен пвсто прекалено много мислиш за тия клошари!
0
0