Дяволът се е вселил в малко дете

Дяволът се е вселил в малко дете
Често сънувам едно и също място, на което минава трамвай и всеки път някое малко дете изскача пред трамвая, който никога не спира, а детето винаги се спасява като по чудо.

А аз всеки път стоя като парализирана и не мга да направя нищо,не мога да ги спася. Този път обаче сънят беше по-различен. Малкото момиченце което притича пред трамвая дойде при мен, исках да я гушна, а тя се дърпаше и тогава видях лицето й. Имаше нещо неземно в нея и в начина по който гледаше.

Първо си помислих,че носи нещо божествено, докато не направи един жест с ръка, който сочеше земята. Опитваше се да извади нещо от нея. Вътрешно вече бях убедена какво представлява и исках да избягам, но тя се приближи и ми каза,че може да изпълни най-съкровеното ми желание. Така свърши съня :cry: [научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

йт
йт
05.05.2013 17:51
Аз пък не виждам нищо страшно в съня ти и не мисля, че са някакви свърхестествени същества. Според мен представлява това момиченце една част от теб. Това са твои качества, които си изхвърлила, понеже ужким не са "духовни", но малко си попрекалила с количеството - вероятно твърде много търпиш хората да ти се качват на главата, загърбила си здравословната агресия и здравословния егоизъм, което води до това, че не защитаваш гледната си точка. Освен това може да означава период, в който наяве ще излязат послествията от вътрешпни травми, които мжое да си рпежвеияла преид мнооогоооо години и да са останали в подсъзнанието ти. В такъв случай могат да те обземат много силни чувства на ревност, на агресия и т.н, с които ще трябва да се примириш, да разбереш, преди да може да се излекуваш от тях.
0
0
Bili
Bili
05.05.2013 17:14
Интересен сън.....Може да не е бил дявола, а демон.Те те карат да се чувстваш в комфорт до дни.....ала като вече не си им нужен...УБИВАТ ТЕ....
Добре че не си отговорила
0
0
tediyo
tediyo
01.05.2013 16:53
хипер гаден сън аз като бях малка също сънувах такива неща
1
0