Някаква светлина излезе от мен

Някаква светлина излезе от мен
Здравейте, за първи път Ви пиша, но наистина съм малко притеснена. От два дни сънувам един и същи сън и след това започнах да се чувствам странно, по скоро сякаш имам лошо предчувствие.

Сънувах един мъж, много красив. Бях в някакво подземие и до него имаше много грозно демонично същество. През цялото време имах чувството, че това същество ще ме нападне, точно тогава заговори мъжа и разбрах, че не е човек. Каза ми:"Искам нещо от теб."

Аз не можех да говоря и той допълни: "Вече никой не те пази" и си усмихна. Бях като парализирана и не можех да реагирам, тогава изведнъж усетих как някаква светлина излезе от мен и влезе в него и се почувствах толкова празна.

Тогава той отново се усмихна и ми каза: сега вече ще съм с теб постоянно и в същия момент малкото грозно същество до него ме нападна и ме захапа за ръката. Видях, че раната ми е голяма и имаше много кръв, но не изпитах абсолютно нищо и тогава мъжът отново се засмя.

След това се събуждам, но вече два дни подред сънувам всички подробности. По принцип има и странности, които са ставали около мен и знам със сигурност, че каквото съм сънувала винаги е имало значение, но за пръв път се чувствам странно след сън, дори обезверена, а по принцип съм си вярваща.

Моля Ви, пишете ми ако знаете какво означава това.

Благодаря Ви предварително.[научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Кристиян
Кристиян
02.03.2012 16:21
По принцип сънищата са по някога странни ,но те носят послание, предупреждение или просто действие, което ще ти се случи в живота,при това понякога точните действия в съня се случват и наяве.Тогава става странното за тези които не разбират.
При твоя случаи е по-различно.
Ти общуваш със същество което в будно състояние не може да направи контакт с теб,но може да прави други странни неща в заобикалящата те среда.Когато ти общуваш с него или по-точно то с теб,то ти взима жизнена енергия,която ти си набавяш чрез съня.

Има още неща които трябва да знаеш,но тях трябва да научиш чрез лично съобщение .
Пиши ако имаш въпроси.
0
0
Здравей
Здравей
02.03.2012 13:45
За съжаление не мога да ти помогна.Нямам си и на идея какво значи това.Трябва да потърсиш друга помощ,например на специалист.Може да ти го разтълкува.
0
0