4.0 от 5 Гласа

Съществуват ли

публикувана от:
Видяна: 1032
Изпрати лично съобщение

Съществуват ли
Вярвате ли в духове, призраци, вещици, полтъргайсти и вампири? А според вас съществуват ли? Неколцина потвърждават, че са видели и дори са били жертви на тези феномени.

Напоследък нашумяха филмите за вампири - "The Vampire Diaries" например. Интересното е, че вампирите са по-различни, носят пръстени, за да се защитават от слънчевата светлина..

Познати ли са ви отварянето на врати, скърцанията по тавана и пода, виковете, сенките - несъмнено това е дух. Щом си имате такъв, трябва да да го попитате защо е тук, дали иска да ви навреди!


Полтъргайст - звучи толкова плашещо, колкото е всъщност! Чупят прибори, събарят столове, а дори могат да навредят на хората. Явно в къщата има човек със силна енергия - обикновено е дете.

Вещици. Е, чували сме много за тях. Знаем с какво се занимават. Не смятате ли, че има и добри от тях? Ами ако искат да ви помогнат?

Виденията понякога ни показват, че трябва да се замислим какво правим. Те могат да представляват сънища, хора, събития и прочие. Най-често предвещават за бъдещо събитие или пък са само въображение. А не се ли замисляте, че всичко е в ума ни ?

Че хората са ги измислили, за да плашат малките, да има просто за какво да си приказват. Няма научни доказателства. Дори има и хора, които толкова много се вживяват, че си въобразяват, че са вампири, върколаци, духове, мъртъвци.

Сигурно ви е смешно, но е истина. Е, изборът си е изцяло ваш!
[научи повече...]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (24)

0
0
Отговор
Maria 28

2012-12-29, Оценка 3.0 от 5 за Съществуват ли

И относно филма-дисни не правят само бебешки филми.Любимият ми филм-Карибски пирати е на дисни и е забранен за лица под 12 години.Та гледайте си работтата!
0
0
Отговор
готическо черно

2012-12-29, Оценка 5.0 от 5 за Съществуват ли

Аз съм вещица.Някой казват че ми хлопа дъската,ама на мен тва не ми пука.Ами не-не сме като вещиците от приказките,ама аз си правя черна магия.Не-не се вживявам.Това си е дарба и се усеща!
0
0
Отговор
оно сан

2012-12-05, Оценка 3.0 от 5 за Съществуват ли

аз вярвам даже съм начинаещ параормален изследовател, уча за паранормалното --- полтъргайсти има- той също може да бъде създаден от човек който потиска емоциите си, но много трудно се гони---вещици също има, но не като по филмите с големи шапки и т.н.т. ами като нас могат да правят заклинания и магии ---колкото до виденията и аз имам, няколко секунди преди нещо да стане виждам последствията, но понякога.
0
0
Отговор
виктро

2012-11-13, Оценка 5.0 от 5 за Съществуват ли

според мен ги има някои са казали
щом нещо е измислено - го има
0
0
Отговор
Силви

2012-01-11, Оценка 4.0 от 5 за Съществуват ли

Духове има доказано е а и някои хора са се сблъсквали с това и вярвам ,вампири не мисля доказано ли е?! Не мисля поне аз не вярвам. Колкото за вещиците защо не тези кора които правят магии какви са?
0
0
Отговор
кейли

2012-01-02, Оценка 4.0 от 5 за Съществуват ли

науката за всемогъща ли я имате?Та тя се занимава само с материята-това,което може да пипне,да анализира и т.н.Духовния свят и другите измерения не са в нейната компетентност,защото е безсилна.А най-великите учени като например Айнщайн,Кеплер и др.са вярвали,защото не са били коне с капаци.Е,аз предпочитам да вярвам на тях и освен това на личния си опит и познания.
0
0
Отговор
лилиана

2011-12-16, Оценка 4.0 от 5 за Съществуват ли

Да бе!!! Сигурно!!!!!!
0
0
Отговор
иванко

2011-12-12, Оценка 4.0 от 5 за Съществуват ли

аз съм го гледал много пъти.

Подобни Истории

Най-популярните днес

От Ezine.bg

Топ Статии Днес

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни