5.0 от 1 Глас

Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

публикувана от:
Видяна: 694
Изпрати лично съобщение

Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни
Никой не знае как сме се отзовали тук и как се е оформила тази планета, има някакви обяснения и уж доказани теории, но мисля, че има и чужда намеса, намеса на интелигентни същества и имам усещането, че ние сме на последно място.

От както сме се отзовали тук на нас ни се подава по етапно открития след открития, подобряваме се генетично, усъвършенствуваме се и уверено вървим напред. Ние градим една пирамида като тези в Египет и съм сигурна, че на върха ще сме перфектни.

Ще покоряваме космоса, ще има изкуствени органи, светът ще е устроен по друг начин и ние ще сме други. И докато се изчерпят ресурсите на земята ще сме се изнесли на друга планета. Да такова бъдеще се очертава. Ние хората сме уникални, като ходещи компютри имаме перфектни тела.

Така сме устроени, че когато се повреди нещо по трасето в самите нас имаме защитна система. Но ние не се грижим много добре за телата си. Така нареченото шесто чуство е едно от защитата ни. Който не се вслушва в него бърка.

Всеки би потвърдил, че когато не е послушал вътрешното си аз е бъркал. Нашето шесто чуство ни е предупредителната червена лампа за опасност. А какво да кажем за съдбата на всеки тя е различна, много пъти се и случвало да се опитва някой нещо да направи, а да не се получава.

Коя е съдбата, коя е тя, заложена програма в нас по която ще живеем до напускане на тялото и после пак в ново тяло с нова програма но със всяка нова програма се усъвършенствуваме все повече и повече. За това казах в началото, че ние сме като пирамида, израстваме с всяко ниво.

На нас ни се показват части от бъдещето по различни начини чрез книги, филми а ние го приемаме за фантастика да ама то ни се показва сега, но се случва в бъдещето. Внимателно ни подготвят за трансформацията която ще направим.

При мен нещата се ръководят от съдбата, информацията ми се подава чрез сънищата и натрапчиви мисли особено ме измъчват мислите които ми се натрапват много е тормозещо. Знаете ли какъв ужас е да знаеш какво ще се случи в бъдещето, някой знае ли какво е.

Когато започна всичко се обърнах към специалисти, помислих си, че нещо ми става с психиката ми, говореха ми за това, че не контролирам емоциите си. Лекари, но когато им казвах, че всичко се случва, не можаха да ми отговорят какво е това.

Престанах да задавам въпроси. Само помагам колкото мога на приятели и на моите близки за бъдещи случки. Има ли и други като мен. [научи повече...]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (5)

0
0
Отговор
miglena

2013-02-04, Оценка 3.0 от 5 за Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

Благодаря на всички за подкрепата,СЕГА СЪМ ПО СПОКОЙНА
0
0
Отговор
Desi

2011-11-28, Оценка 4.0 от 5 за Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

Аз не забравям сънищата си,сънувам едно и също нещо докато не се случи,но понякога докато стоя в един момент съм убедена че нещо ще се случи,знам го...Определено не си сам.Малко е плашещо в началото,но после разбираш че това понякога може да те навежда в правилни насоки.
0
0
Отговор
Виктор

2011-11-27, Оценка 4.0 от 5 за Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

Същото става и при мен.През определен период от време сънувам най-различни неща до ден-два ги забравям,но след като ми се случат моментално се сещам за тях.
Напредстава си нямам какво е това?
Дарба ли е или нещо нормално?
0
0
Отговор
ГАЛЯ

2011-11-26, Оценка 4.0 от 5 за Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

Всичко което пишете си го знам,не съм го чела някъде просто го знам...и това което е написано като коментар за сънищата ,също ми се случва и още други и други неща...
Не е случайно,както няма нищо случайно на този свят,всичко е с определена насока и значение...
0
0
Отговор
Веси

2011-11-26, Оценка 4.0 от 5 за Има ли шесто чуство и кои ръководи живота ни

И аз съм така! Сънувам странни сънища,които после забравям,но когато ми се случи нещото от съня се сещам , че съм го сънувала. Много е странно. Разказвала съм на близките ми , но те не ми вярват. Познах,че на сестра ми ще й се падне 3 тема на изпита и стана точно така. Имам и много , много други сънища , но няма смисъл сега да ги разказвам! Не си сам!!!

Подобни Истории

Най-популярните днес

Още истории за

Топ Статии Днес

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни