Виждам духове в необитаемите къщи до моята

25/08/2011
Разглеждания: 480 Лично Съобщение
1.0 от 1 Глас 4
Виждам духове в необитаемите къщи до моята

Здравейте. Аз съм на 11 г. и виждам някакви духове в съседната къща. Веднъж собственикът на една от необитаемите къщи дойде за 3-4 дена.

На първата сутрин видях някаква бяла прозрачна форма да пресича улицата и да влиза в едната необитаема къща, това се случи през деня, аз бях сама на улицата.

А на другия ден видях някаква черна форма да пресича улицата към същата къща. Мисля, че тези духове са избягали зарад собвестника на къщата, от която бяха слезли духовете.

Страх ме е, помогнете ми!
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (4)

0
0
Отговор
Александър

2011-08-26, Оценка 4.0 от 5 за Виждам духове в необитаемите къщи до моята

Не се страхувай и аз започнах да ги виждам когато бях на 10, а сега съм на 13. Вече не им обръщам толкова внимание, а ако се страхуваш, си купи кръст или икона, ще ти помогнат. Ако иска да ме питаш нещо друго,
скайп: sako_p.
0
0
Отговор
Осем

2011-08-26, Оценка 4.0 от 5 за Виждам духове в необитаемите къщи до моята

Някой пък съм чувал да му казват развинтено въображение, търсене на внимание и т.н., което не е лошо в крайна сметка(въображението де)стига да не се прекалява. Един съвет, пробвай да направиш снимки или видео. По всеобщи данни би трябвало да хванеш нещо на "лентата". А и избягвай да си ги представяш и да влизаш в такива филми. Със същия успех можеш да опиташ и с извънземни, което е в пъти по вероятно защото на страха очите са големи, ако схващаш.
0
1
Отговор
uleto

2011-08-25, Оценка 4.0 от 5 за Виждам духове в необитаемите къщи до моята


Ето какво правя аз и да ти кажа има подобрение.

Говори на висок глас и кажи примерно 1 почукване - да, а 2 почуквания - не задавай въпроси и се опитай са му помогнеш да отиде в светлината т.е рая или както там го наричат.

Аз поне мисля, че имаш работа с поутъргайст това не е лошо, нито хубаво не показвай страх дори и да го изпитваш викни някой да е с теб докато правиш опити да контактуваш с него.
0
1
Отговор
uleto

2011-08-25, Оценка 4.0 от 5 за Виждам духове в необитаемите къщи до моята

Мила, ходи на врачка, тя ще ти помогне. Щом ти ги виждаш, значи имаш дарба. И аз така. Помогни им, те няма какво д ати направят. Говори им. И аз виждам духове и им помагам. Гледай Шепот от отвъдното, може да ти помогне с нещо. Но ти имаш дарба и виждаш нещо, което другите не виждат.
  • Мистерии и Загадки

  • Най-новите
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани