Сънувах, че съм в училище

Сънувах, че съм в училище
Днес се събудих от моя объркан сън. В него ние бяхме свършили с часовете и моята съученичка ме тикна по стаите в училището да ходим да си свърши работата. А стаите и вратите бяха страшно много. Интересното беше, че има тунели. :x:

По едно време видях момчето, което харесвам на стълбището, а то ни подмина сякаш не бяхме там-казах и за него, а тя отговори че никога няма да се съберем и че той е тъп и така нататък.

Озовах се с старите съученици, а те пък носеха в училище колички с бебета и ги дундуркаха, едното падна, а аз се опитах да го изправя.

По едно време единият ми съученик заразправя как съм била бебе по времето, по което той обикалял света.

Това е, моля да ми кажете също дали момчето наистина е толкова лошо или обратното. [научи повече...]

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

nadka biserova bodova
nadka biserova bodova
16.08.2011 14:57
sporede men mejdovas e imalo nesto koeto i davamata sete odbyagvali i nikoi ne goe kazval ili ne goe pokazval no zabebeto to ne hubavo da sanuvas bebe v kolicka a tunle ste izlezes ot nyakava sitoaciya v koyato si popanala i ste bides mn uverena v sebesi za to va koeto ste napravis
0
0
dimmmmm
dimmmmm
16.08.2011 01:09
Да, да ти кажа, че наистина е така малко в повече е, но това за мен го прави още по-готин. До толкова, че съм и го прегръщала в съня си. А, за съня - наистина ? Много е странно да е същия, може да си предаваме мисли.
0
0
xixixi
xixixi
16.08.2011 00:17
Този сън и аз съм го сънувала, същият, само без момчето, иначе бях в училище, разхождахме се с бебета в колички, имаше тунели. Много странно, а момчето според мен не е лошо, но самочувствието му е в повече.
0
0