4.4 от 5 Гласа

Кървавата Мери

публикувана от:
Видяна: 1687
Изпрати лично съобщение

Кървавата Мери
Този призрак,както всеки друг си има легенда !

Смята се, че американският щат Пенсилвания е родното място на Кървавата Мери. В малка къща там живеела особена старица, която почти не контактувала с останалите хора. Отивала в населените места само когато трябвало да продаде събраните от нея билки. Така се прехранвала.

Никой и не желаел да дружи с нея, дори да я приближи, освен ако не е наложително, защото всички я смятали за зла вещица, която може да ги омагьоса с един поглед.

По същото време, по което живеела билкарката, регионът бил сполетян от странна, в същото време и зловеща беда – малки момиченца започнали да изчезват, без някой да чуе за тях след това. Вината паднала върху Кървавата Мери. Въпреки страха си, група родители се престрашили и отишли при нарочената за вещица отшелница.

Тя отрекла да има нещо общо с липсващите деца. Част от посетилите я обаче забелязали зловеща промяна в нея – вместо да бъде по-стара, тя сякаш била подмладена.


Малко след посещението при вещицата се случило необичайно събитие. През една нощ дъщерята на мелничаря станала от леглото си и и тръгнала по посока на силна светлина, която идвала нейде от гората. Родителите й се опитали да я спрат, но сякаш момичето било водено от неестествена сила, на която не можело да се противостои.

Така момичето поело към мястото, от където идвала светлината, а цялото семейство на мелничаря заедно с всички хора, живеещи близо до тях, тръгнали след него.

Процесията скоро наближила горската обител на Кървавата Мери, но вещицата ги усетила и прекъснала магията, опитвайки се да избяга. Един от селяните обаче успял да предотврати бягствтото й, простелвайки я със сребърен коршум. След като била заловена, тя била изгорена на клада.

Близо до къщурката й, селяните открили заровените телца на всички изчезнали момичета. Вещицата ги примамвала, убивала ги, а кръвта им изпивала, за да се подмладява.

Не се забърквайте с нея !!! Застрашавате живота си !!!

http://youtu.be/NAwOS7jAJP0 вижте тези кадри
[научи повече...]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (4)

0
0
Отговор
Емили

2016-03-23, Оценка 5.0 от 5 за Кървавата Мери

Това не е вярно аз опитах с предизвикателството ама не се получи и ако вие сте заснели как се появява това е монтаж само изглежда реално не е реално защо? защото духовете не съществуват споко аз опитаж и с самара и дама пика и накрая с чарли чарли чарли НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ДУХОВЕ!!!!! :)
1
0
Отговор
xxx

2011-08-11, Оценка 4.0 от 5 за Кървавата Мери

И аз мисля, че това не е легендата.
1
0
Отговор
hrisinka

2011-08-07, Оценка 4.0 от 5 за Кървавата Мери

Съгласна съм с likrensse.
1
0
Отговор
likrensse

2011-08-06, Оценка 4.0 от 5 за Кървавата Мери

Това е легендата за Елизабет Батори (Кървавата графиня), за Кървавата Мери е съвсем друго. :)

Подобни Истории

Най-популярните днес

Още истории за

Топ Статии Днес

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни