1.0 от 1 Глас

За вярата и силата на желанията

публикувана от:
Видяна: 695
Изпрати лично съобщение

За вярата и силата на желанията
Казвам се Даниела, семейна, с вече голям син за 11 клас е вече. Мили хора, да знаете как силно жалая и вярвам, че ще си купя къща или апартамент на в друг град или село, няма значение.

Не искам да ви напрягвам с моята история, ще ви я опиша съвсем на кратко. 17 г. животът ми е ад, не от моето семейство, а от брата и снахата на мъжа ми.

Не знам какво е тегнало на тези хора, а и вече никак не ме интересува. Знам, че трябва да спася семейството си, с една дума, трябва да си вземем това, което ни се полага.

Просто да сме щасливи заедно в друг град или село. Имам прекрасен син, казва се Асен. Мили хора, иска ми се да искрещя с пълно гърло. Искам да сме щасливи и ако трябва от моето щастие ще дам и на друг.

Моля, пишете ми. Скайп:даниела рангелова.

Благодаря за вниманието.[научи повече...]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (3)

0
0
Отговор
даниела

2011-07-09, Оценка 4.0 от 5 за За вярата и силата на желанията

Благодаря за коментарите, пишете ми още по темата. Забравих да ви спомена, че падна ми се сатана в човешки вид, в лицето на така наречената ми етърва, не змам още колко ще трябва да търпя.
0
0
Отговор
ceci

2011-07-03, Оценка 4.0 от 5 за За вярата и силата на желанията

Здравей мила. Какво да ти кажа ? Днешно време животът е толкова несправедлив, но знам едно. Ако се бориш за това, което искаш и ще го имаш, не се отказвай. Каквото ти пренадлежи, бори се за него, че винаги е така. Правиш добро, все гледаш за другите и на края, какво остава за теб, едно нищо. Даже по - зле. Така, че моят съвет е, бори се и бъди силна.
0
0
Отговор
янчев

2011-07-03, Оценка 4.0 от 5 за За вярата и силата на желанията

Всички сме така.

Подобни Истории

Най-популярните днес

От Ezine.bg

Топ Статии Днес

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни