Обичам го, но той има друга

Обичам го, но той има друга

Здравейте! Моята история е следната. Запознахме се преди 1 година в работата ми - (колеги сме). Още първият път, в който го видях, нещо стана с мен. Не знам какво и защо. . .

с времето започнахме да си говорим и така. Въпросния постоянно ме гледа, даже съм карала други колежки да наблюдават, да не би да се бъркам, но не. Даже ходи спира по 1 време обръща се поглежда ме и продължава и това не го виждам само аз. Но има приятелка, с която живеят заедно и не знам сега какво да правя не ми е приятно да нарушавам чужди връзки, аз и не опитвам, даже се отдалечих от него и го избягвам колкото се може, но ние работим всеки ден в седмицата заедно и е малко трудно. Посъветвайте ме нещо моля ви.

Не знам какво да правя, винаги съм успявала да контролирам чувствата си, но сега не става, не мога. . . не знам какво става с мене. . . Постояно ме гледа, говори ми някакви неща, много е добър каквото му кажа всичко прави.

Работя в Хепи в София те са няколко и преди няколко месеца него го бяха преместили в това на Младост и тогава и аз се преместих там, после реших да се върна в Хепито, в което започна всичко, но точно когато започнах да го забравям и той се върна и отново работим заедно и то всеки ден. Даже започна да не си взима почивка, но и аз също. Приятно ми е че го виждам, но се измъчвам ужасно много. Не знам какво да правя да се откажа ли? Да напусна работа?[научи повече...]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Подобни Истории