Той е склонен да ми изневери

Той е склонен да ми изневери

Здравейте. На 22 години съм и имам връзка от 2 години с 30 годишен мъж, разведен с дете. Пиша Ви с надеждата, че някой ще ми даде съвет какво да направя. Още в началото на нашата връзка го бях хванала да си пише с едно девойче, естественно той отрече да са имали нещо, просто „здрасти” „как си”. След това беше регистрация в един сайт. . . каза, че просто разглеждал от интерес, нищо повече. В този момент аз вече му нямах доверие, започнах да се съмнявам постоянно за всичко. Преди около година започна да ходи в други градове за по 4 5 дни, заради новата му работа.

Тогава нещатата станаха още по- зле. Докато преди 2 седмици не видях случайно, че е влизал в друг сайт за запознанства. Профила със сигурност е негов. Този път реших да не му казвам нищо, а просто си направих регистрация в същият сайт и му писах. За мое огромно съжаление той отговори. Докато съм на работа той влиза и пише, до сега сме си писали само 3 4 съобщения нищо интересно, но глупавия сайт показва че е изпращал 200 и няколко съобщения от тази регистрация.

Та какво да правя, в съобщенията които той пише, също лъже, сякаш живее в някакъв негов измислен свят и го прави просто за развлечение или аз така се успокоявам. Добре съм с него, свикнах, знае всичко за мен, разбира се със семейството ми, живеем заедно, правим си планове за дете, за съвместен живот, а в същото време се чувствам излъгана. Помогнете ми. Благодаря.[научи повече...]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена
Пламена
19.06.2017 12:42
Той ти изневерява и то - системно и от години. Мисли, момиче - с такъв човек ли искаш да прекараш живота си, та да имаш и дете?? Направи опит - опитай да си уредиш среща с него от фалшивия профил, отиди, вдигни му скандал и го напусни ЗАВИНАГИ!.
4
4
maria_kiril
maria_kiril
18.06.2017 20:34
Ами значи правиш си фалшив профил в сайтовете които ползва намираш много снимки на едно и също момиче..пишеш му сексуални неща, ако той почне да ти отвръща го зарежи! Не си свързвай живота с хора които биха те съсипали с лекота! Вярно е боли ..но всичко минава.
2
15

Подобни Истории