Постоянно сънувам положителен тест за бременност и че съм бременна

Постоянно сънувам положителен тест за бременност и че съм бременна
Здравейте, имам нужда от помощ за разгадаване на сънищата, които ми се "явяват" от 1 седмица. Всичко започна, когато разбрах, че една моя колежка е бременна в 20 г. , с. което много ме изненада и развълнува, тъй като не и личеше. И от същия ден вечерта, когато си легнах сънувах, че съм бременна.

На следващата вечер, отново сънувах че съм бременна. На по-следващата вечер сънувах, че се оглеждам в едно голямо огледало и си обличам стягащо бельо, тогава се появи приятелят ми и ме попита-" Всичко наред ли е? "- и аз му отвърнах, че нещо ми е некомфортно на корема, в момента, в който се обърнах настрани да видя как ми стои стягащото бельо, и какво да видя- едно добре оформено коремче.

И за последно сънувах положителен тест за бременност. Не мога да си дам логично обяснение, за тази поредица от сънища, за това се надявам да ми помогнете.

Благодаря Ви предварително![научи повече...]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Пламена
Пламена
04.03.2017 12:29
Сънувате ли, че сте бременна - това предвещава неприятности, които дълго ще ви тормозят. Каквото и да правите, просто сте навлезли в неблагоприятен период от живота си и няма изгледи скоро да успеете да се справите с проблемите. - това е обяснението в Съновника. Реално обаче просто може и да си много чувствителна, да си се впечатлила от бременността на колежката си...или просто подсъзнанието ти да подсказва, че и ти вече искаш дете.
0
0