Демони,екзорсизъм ..Какво се случва..?!?

Демони,екзорсизъм ..Какво се случва..?!?

Здравейте! Момче на 14г. съм. Напоследък мислите в главата ми са все за едно и също нещо. . Любител съм на страшните филми, или по-точно на тези с демони, екзорсизъм, обладани къщи. . например като Заклинанието, Коварен капан, терор в Амитивил и прочие.

От известно време все повече и повече започнаха да ме влекат подобни теми. . Не знам дали сам си ги въобразявам тези неща, но усещам как все повече и повече интересът ми към демоничните сили нараства.
Предполагам голяма част от вас са гледали Заклинанието 2, супер филм, отговарщ на всички мои филмови критерии, лично аз съм го гледал вече над 10 пъти, та филмът е базиран по действителен случай и истинската екзорсистка Лорейн е все още жива.

Въпросният демон от филма-Валък ми се стори някак си. . не знам как да го опиша. . Страховито-як може би. . Даже си го нарисувах на голям кадастронов лист и стана 1:1 с реалната картина (който е гледал филма знае за какво става дума). . . Повтарям си името му постоянно, защото ми се струва наистина добро. . Валък, че Валък. . Взе да ми писва, но не мога да го избия от главата си. .

Друг интерес изпитвам и към така наречените вещерски работи като: капани за сънища (даже си имам ), пентаграми, гримуари. . ДЪСКАТА УИДЖА, която от доста време търся да си закупя. . Бях си направил сам една, виках демон с нея, разбира се -Валък, но без резултат слава богу. . Интерес имам и към медиумството. . Напоследък се случиха доста неща, свързани точно с това. .

Мама постоянно ми прави забележки, че това с което се занимавам реално е глупост и сериозно може да има последствия. . Но кой да я чуе. .

От известно време започнах да си мисля от къде така изведнъж започнах да чувствам такива интереси, в които започнах да се увличам. . Може би имам интерес към екзорсизма, честно казано и аз не знам. . Черпя информация за демоните, за това кратко време научих доста работи. . . . Тези неща наистина могат да доведът до сериозно последствия, но. .

Предполагам не съм единственият, та ако имам сродни души, нека да ми пишат.

Моля Ви за съвет, дали това е нормално? ! ? Нека хората, които просто търсят как и с кого да се заядът, да подминат тази, , история''. . Благодаря Ви за отделеното време.[научи повече...]
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Точно
Точно
03.12.2016 15:48
Приятелю, никога не се захващай с материя, която не познаваш. Опознай духовния свят. Знай, че духовния свят е разделен на две. Духове на Господ и духове на Луцифер/Сатана/. Опознаването на тези светове е жизнено важно за всеки човек. Започни като начало да изучиш внимателно Светата Библия.
7
148
maria
maria
30.11.2016 18:33
За нищо на света не си поръчвай дъската за духове! Защото можеш да си навличеш нечувани проблеми за които оправия може и да няма.
Може тази дъска да ти я дадът ВЕЧЕ използвана,и щом я докоснеш някое зло да ти се залепи наистина за нищо на света не си я взимай,може да объркаш живота си за винаги, и този на близките ти.
67
7
Алпи:)
Алпи:)
01.12.2016 17:22
Много ти благодаря за информацията и съвета,радвам се,че намерих почти сродна душа! :)
288
2
maria
maria
30.11.2016 18:29
Брей същата съм радвам се,че има и други като мен.
Гледала съм,Екзорсиста,Екзорсизъм на Емили Роуз" пак по истински случай,гледала съм Анабел,заклинанието.. също се интересувам и от обладани къщи а екзорсизмът ми е любима тема.. но живота понякога в такива ситуации те вкарва,че нямам думи. Наложи ми се да бъда екзорсист на два човека слава богу всичко премина успешно. А колкото за дъската недей,просто недей.
144
8
Пламена
Пламена
30.11.2016 16:59
Аз не мисля, че има нещо толкова страшно в заниманието ти. Нищо лошо не правиш, просто тематиката е малко "тъмна", но всеки си има своите интереси.
31
13

Подобни Истории

Най-популярните днес

Топ Статии Днес