Системата ще ме унищожи, полудявам

Системата ще ме унищожи, полудявам

Здравейте. Освен проблемите, с които се среща всеки, при мен оказва влияние е всичко, което знам за този свят. И усещам как полудявам, и как не мога да го спра.

Скоро ми биха ваксина, скоро ще ми бият пак. Още щом иглата излезе от ръката ми, тя се парализира. Инсинктивно я хванах, с цел да огранича притока на кръв към нея, като се прибрах я стегнах с кърпа, за по-сигурно. Като се сетих, че само забавям неизбежното - поредния нервен срив, легнах си в сълзи. А след един-два дни ръката ми се наду и се появи нещо като кратер, а сега е плоско, но лилаво, като синина на стар човек, и още наболява.

Тази отрова, унищожаваща имунната система, може да съдържа и всякакви други болести. Защо ги слагат - целта е контрол над броя и над самото население. Като отивах да ми я слагат дадох пари за някакво дете, чиито крака зе били парализирали. И от какво? От ваксината! В Африка децата умират от глад, но какво получават вече всички? Ваксини! Предимно от приятелите ми американците. На никой не му пука, че това си е моето тяло, и какво да влиза в него е мое решение. В Спарта са потапяли новородените в студена вода, и повечето пак са оцелявали. В 21 век обаче, са създадени хиляди болести, за да ни тъпчат с лекарства. Първо ни разболяват, после цял живот ни лекуват. .

Освен това, другото, , помагащо'' зло е училището, по няколко предмета съм заплашена от изпити, а е още 1 срок. Вярно е, че не уча, но това е защото няма смисъл. Ако не разбираш едно нещо, няма как да стане, колкото и да го гледаш. Запомнете тея формули, вярно, че една заема цяла страница, ама какво толкова, нали? Очакват от нас да зубрим и да сме отличници, но това няма как да стане. Щом едих учител не преподава по всичко, защо от нас се очаква за запомним всичко от учебниците? За капак на всичко, винаги има някои, които са там просто за да саботират хората. Айде, няма да е 6 ами 5, щото листа ти е нагънат.

Другия момент при мен е, че не съм избрала какво искам да уча след 12 клас, а ми остава само година за мислене. Допълнителни нерви, понеже има вероятност като стана на 40 години да ходя да си плащам интернета с пенсията на майка ми. Направила съм стотици тестове, с надежда за поне някаква насока за бъдеще. Е, в крайна сметка май няма да имам такова, ето защо не искам да доживея и до 20 години. Това е най-токсичното време - времето на прехода. На всичкото отгоре аз съм индигово същество, и както тъкмо започкнах да мисля, ми става ясно, че това тук просто не е за мен. Материализма е страшна болест - и аз също съм в нейния капан, не се събудих навреме - ако не изкарвам добри пари, каква полза от мен? Жалко, че няма кой да ми плаща цяла нощ да зяпам небето и да мрънкам колко ниско са паднали хората. Отдавна съм се отказала от идеята за психолози и т. н. Аз самата не разбирам себе си, та някой друг ли? Каквото и да казват Ванга и Дънов - тоя свят няма да се оправи просто ей така - пуф. Промяната тръгва от самия човек, ама никой не иска да се промени. И аз усещам всичко това. И ме боли, защото хората не виждат какво става.

Жалко, че самоубийството не би ми помогнало. Накрая дано поне ме затворят в тиха обезопасена стая, където ще ме хранят и ще мога да съм сама и на спокойствие. .[научи повече...]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Деница Атанасова
Толкова добре те разбирам, сякаш аз съм ги писала тези неща преди петнайсетина години. Но повярвай ми, животът неумолимо върви напред и картините непрекъснато се сменят, ще има и хубаво, и лошо. Всяко нещо те учи, а знанието, което остава в сърцето ти, е единственото, което има значение.
4
0
Пламена
Пламена
30.11.2016 17:07
Всеки може да избере дали да му бият ваксина или не. Можеше просто да откажеш. Освен това е добре да се ориентираш към нещо, вместо да се оплакваш от всички.
1
1

Подобни Истории