Нито един мъж досега не ме е побърквал като този

Нито един мъж досега не ме е побърквал като този

Здравейте. От известно време се чувствам емоционално много объркана. веднъж случайно попаднах на мъж, който страшно много ми хареса от пръв поглед. Той е приятел на мой познат, видях техни снимки заедно. той бе толкова красив, че нямаше как да не ми направи впечатление. Но сякаш нещо в него просто ме побърка. оттогава като видех негова снимка чак ми се доплакваше от желание да го имам. Но си мислих, че никога няма да се случи, защото първо че е турчин и живее в Истанбул. и второ е от едно от много заможните семейства там.

Аз съм жена на 24 г, а той може би е малко по-голям от мен не повече от 30. И така си стоеше като някаква мечта. Докато един ден не ме потърси сам изневиделица. Каза ми че много му харесвам и иска да се видим. Предложи ми дори да дойде в българия, ако аз не искам да отида там. Но беше как да кажа доста директен и арогантен. Искаше да ме впечатли и като цяло говореше за секс. Тъй като аз често ходя в истанбул с приятелка, която има работа там му казах, че ще видя.

И след два дни се оказа, че трябва да ходим до Турция. Аз съответно му казах, че ще бъда в града за няколко часа. по това време той работеше и го вкарах в страшно сложна ситуация. щеше да си тръгне по рано 2 часа въпреки, че беше много ангажиран и му казах в последния момент че ще ходя. беше много настоятелен държеше да се видим искаше да отида или предната вечер или да остана на следващия ден. . но в крайна сметка не стана.

Аз нямах време да го чакам и си тръгнахме. и така от два месеца все още не можем да се видим. два пъти ходих след това, но той беше в чужбина. Мислих си че ще му омръзне да се занимава, защото всички мои приятелки казват че доста го разигравам. и не мисля, че някоя жена изобщо си е позволявала да се държи така с него, дори да му отказва. Преди 3 седмици ходих пак и той знаеше.

Пита ме дали ще ходя още няколко дни преди това. по кое време ще съм там. и аз му казах че по обяд си тръгваме. и след това той каза, че явно няма да стане така се видим случайно. и аз всеки път си мисля, че това е последния път, в който ме пита, но той пак се появява с този негов интерес, който явно не угасва. и така не можахме да се видим и тогава, защото аз не искам да оставам там все пак аз не го познавам. и водя някаква вътрешна борба със себе си. какво и как да направя.

Не мога да мисля за нищо друго. никога не съм се чувствала така. . и от това най-много се страхувам. знам че не мога да очаквам нищо от такъв човек като него и тази мисъл ме побърква. винаги съм имала всеки. който поискам. има толкова мъже покрай мен и и то каквито си поискам. Явно е вярно това че привличам вси1ко, което поискам, но нито един от тях не ме е побърквал така като този. а дори не го познавам. И той ми каза, че не знае защо, но много ме иска. понеже съм зодия козирог, аз съм реалист и виждам, че от тази ситуация освен да си прекарам добре, друго не мога да очаквам освен неангажираща връзка.

Започвам да си мисля, че нещо много силно ме свързва с този човек така го усещам. Имам и необяснимо влечение към Истанбул от много време искам да живея там. като съм там сякаш всичко ми е познато и се чувствам необичайно добре и спокойно. А този мъж дори го сънувах често още преди да се свърже с мен. а може би просто полудявам. . . .[научи повече...]
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
worlok
worlok
17.04.2017 10:55
zdravei ,mnogo dobre znae otidi i si razvali magiata ....i na turci ne viarvai...
0
0
Пламена
Пламена
02.12.2016 11:44
Мм, според мен той иска само едно. Не знам защо, просто така го усещам. Може да се видите няколко пъти, но след това ще дойде следващата, която ще иска в мрежата. Това е модел на поведение. Реално е възможно да имате кармична връзка от минал живот. Тези връзки обаче не винаги са положителни и трябва да се прекъснат.
0
2
Кристина Черникова
Щом си го сънувала и щом се чувстваш така, когато си в неговия град, значи има нещо. Вероятно се познавате от минал живот. Не се отказвай от тази история! Ако наистина ви е писано да сте заедно, ще минете през много изпитания, но накрая ще се съберете. Трябва да имаш търпение и вяра! Успех!
7
32

Подобни Истории