В дома ми има лошо присъствие. Дайте съвет за усилване на светла магия!

В дома ми има лошо присъствие. Дайте съвет за усилване на светла магия!
Здравейте, аз съм Ангел Калоянчев и баща ми е екзорсист, тъй като от малък ме обучава да бъда и аз като него често ходех с него по обекти. Веднъж го изпратиха на опасна мисия с много силен демон и като се прибра каза че демонът го е прокълнал и не му беше добре няколко дни. Аз не бях с него на този екзорсизъм, след тази случка баща ми спря да ходи по обекти от страх да не се повтори, казваше че усещал нещо дяволско.

Миналата година баща ми се спомина и усещам тъмно присъствие в къщата ни. Имайки впредвид с какви зли духове се е борил през живота си се опасявам да няма нещо общо с проклятието и къщата да е обладана от зли демони. На няколко пъти се описах да изгоня тъмнината от дома си, но не съм достатъчно опитен. Моля дайте съвет за усилване на светлата магия!

П. П. - Пробвах със свещи, светена вода и да чета от библията но изглежда че няма ефект.[научи повече...]
5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
margi.Shn
margi.Shn
09.03.2017 13:01
Много съжалявам за баща ти. Явно е бил добър човек, щом е помагал на хората по този начин.
Смятам за напълно възможно нещо зло да се е прикачило към него и сега към теб или дома ти. Баща ти те е обучавал, може да не си напълно подготвен, но вече имаш старта и ако успееш да намериш някой опитен екзорсист като баща ти и обедините сили ще се справите със злия демон.
Баща ти е казал, че демонът го е прокълнал, но може да е прокълнал и семейството му. Действай сега..
0
0
beuty
beuty
04.09.2016 22:33
Здравей,
това което споделяш е много лошо ако е така. Не иска да поставям под съмнение думите ти, но първо се увери, че наистина има лошо присъствие, а не е само внушение (случва се понякога да се заблуди човек). Ако не става с екзорсизъм, трябва да намериш човек, който е маг, за да евокира демона.Това не е лесна задача и трябва да проучиш кой точно е демона. Успех!!!
0
0
Звиран
Звиран
03.08.2016 10:54
Баща ти май е бил малко луд. Увеличи си акъла малко, че цял живот ще одиш прост.
0
2
IIsus Hristos
IIsus Hristos
05.07.2016 00:32
Haliluq!!
0
0
maria
maria
26.06.2016 03:40
Първо искам да кажа поклон пред баща ти,че се е занимавал с екзорсизъм! Малко са хората които биха се занимавали с това екзорсистите винаги са под прицел както и всички техни близки. Следвай стъпките на баща си и най важно бъди смел и уверен. Аз също съм си имала работа с демони така,че не си сам има много такива като нас! Бъди уверен и смел чети книгите на баща си ( няма начин да няма) опита учи. Да си екзорсист е много отговорна задача и мисия винаги съм искала да познавам екзорсист пожелавам ти късмет. Чети,изучавай и дано да успееш да ги изгониш.
4
2
asen
asen
23.06.2016 23:01
sloji krastove po vratite, nai veche na hodnata vrata sloji krast, da ne vliza zlite sili ako e vatre veche, tamqn zapali i mini po staite i se moli na gospot bog da gi izgoni
3
6
Анонимна
Анонимна
24.06.2016 23:34
Супер неграмотно написано, но кръстовете по вратите (нарисувани или на висулки) държът злите сили далече. Калво става пробва ли това ковто ти казах?
1
0
Bobi78
Bobi78
23.06.2016 20:53
Бахти всякакви ненормалници има тука...
9
10
Анонимна
Анонимна
23.06.2016 20:52
Това е много опасно. Екзорсистите често (без да искат) отнасят отнасят злото със себе си. Трябва много силно да вярваш в това което правиш. Пробвай първо да призовеш духа на баща си (седни на стол, сложи още един срещу теб и на него остави снимката на баща си, запашена свещ, чаша с вода и парче хляб) но внимавай, защото заради професията на баща ти можеш да призовеш зъл демон. (ако усетиш нещо нередно просто духни свеща) И когато усетиш присъствието на баща си го помоли да ти помогне, тогава започни отново ритуала със свещите, светената вода и библията. На другия ден отиди в църква, помоли се за дома си, за мира на душата на баща си и благодари на Бог.
9
7
Звиран
Звиран
03.08.2016 10:57
За дух на българин се слага чаша ракия и парче луканка. Чувал съм, че става и с бира и шкембе.
3
0