Панамското извънземно се оказало менте

Панамското извънземно се оказало менте

Смешни Истории> Извънземното, открито в Панама през септември, се оказа . . . ленивец след направената му аутопсия. Престоят на ленивеца в реката е причинил опадане на козината му и подуване.

1
1234567
1
Момчето, което вижда миналотоСъновник БГ - Момчето, което вижда миналото

15.04.20103

Джейми е 11-годишно момче, което има дарбата да вижда миналото. В детето се е преродил лейтенант от американския флот, загинал в битките над остров Иводзима в Тихия океан. Необясними случаи.

Осемте най-велики археологически находкиСъновник БГ - Осемте най-велики археологически находки

15.04.20103

3 века били нужни на археолозите да открият осем невероятни находки от изчезнали цивилизации. Сред тях са древния град Помпей, Мачу Пикчу, Теракотовата армия, гробницата на Тутанкамон и ледения човек.

Старинните огледала - врати към други световеСъновник БГ - Старинните огледала - врати към други светове

15.04.20109

Античните вещи като картини и огледала, притежават своеобразно биополе. Най-често отрицателно поле се натрупва в огледалото, смятат парапсихолози. Действителен случай с огледало, носещо смърт.

Неизвестно животно изпълзя от подводна пещераСъновник БГ - Неизвестно животно изпълзя от подводна пещера

15.04.20109

Неизвестно на науката същество изпълзя от подводна пещера. Група деца убили живоотинката с камъни. Предполага се, че животното е нещо средно между ленимец, мравояд или мутирал делфин.

Подобрете вашата памет със самохипнозаСъновник БГ - Подобрете вашата памет със самохипноза

14.04.20100

Хипнотерапията и техниките за запомняне помагат да се подобри паметта и водят до повишаване на концентрацията. Чрез самохипноза можете да използвате всички сетива за възприятие.

Значението на числата в БиблиятаСъновник БГ - Значението на числата в Библията

14.04.20100

Духовното значение на числата в Библията е лично значимо, когато те се приемат буквално или с достатъчно доказани тълкувания.

Богинята Изида открила как се пече хлябътСъновник БГ - Богинята Изида открила как се пече хлябът

14.04.20100

В древен Египет са вярвали, че богинята Изида, съпруга на върховния бог Озирис, ги е научила да култивират зърнените култури и да пекат хляб. В древна Индия се е поощрявало вегетарианството.

Кучетата са по-умни от 2-годишно детеСъновник БГ - Кучетата са по-умни от 2-годишно дете

14.04.20100

Някои кучета притежават интелект колкото 2-годишно дете. Някои дори имат математически способности. Те използвали човешки тестове за интелигентност, за да определят способностите на кучета.

Магическата сила на животнитеСъновник БГ - Магическата сила на животните

14.04.20100

Домашните животни упражняват магическа притегателна сила върху човека. Какво означава да имаш свиня, заек, кон, котка, лебед, магаре.

Учени обясниха светлината в края на тунелаСъновник БГ - Учени обясниха светлината в края на тунела

13.04.20100

Учени от Словения откриха причината за светлината в тунела и други халюцинации при хората в клинична смърт. Според тях това се дължи на завишените нива на въглероден двуокис в кръвта (СО2).

Учените доказаха вредата от ученетоСъновник БГ - Учените доказаха вредата от ученето

13.04.20100

Психолози твърдят, че ако учи много, човек не може да се справи с истинския живот, когато стане възрастен. Най-добър модел на поведение според тях е копирането на най-добрите стратегии.

В Африка откриха липсващото звено с маймунатаСъновник БГ - В Африка откриха липсващото звено с маймуната

13.04.20100

В африканския пещерен комплекс Малапа археолози открива седибски австралопитеци - липсващото звено между маймуната и човека, касаещо произхода на човека.

Американски зъболекар върна клюна на орелСъновник БГ - Американски зъболекар върна клюна на орел

12.04.20100

Американски зъболекар успя да направи нов клюн на белоглав орел, като си послужил с материали за временни коронки на хора. Той залепил протезата със стоматологичен цимент и я оцветил с маркер.

Мистичните филми отварят тайната на душите ниСъновник БГ - Мистичните филми отварят тайната на душите ни

12.04.20100

Мистичните филми отварят тайната на нашите души. Хора, които харесват филми за мъртъвци, крия истинските си чувства. Филмите за вампири пък се нравят на тези, които имат забранени страсти.

Създадоха най-точния часовникСъновник БГ - Създадоха най-точния часовник

12.04.20100

Специалисти по физика от САЩ създадоха най-точния часовник в света, който ще изостане или ще изпревари времето с една секунда едва след 3, 7 милиарда години.

Ние сме потомци на извънземниСъновник БГ - Ние сме потомци на извънземни

11.04.20100

Според британски учен всички хора са потомци на извънземни от различни раси, които са пристигали на Земята. Животът на Земята е бил провокиран от комета, смята ученият.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Онлайн Съновник

Последно коментирани сънища