Квазарите са най-смъртоносни в цялата Вселена

Квазарите са най-смъртоносни в цялата Вселена

Квазарите са обявени от учените за най-смъртоносните обекти във Вселената. Те приличат на звезди, а може да са галактики, но основното в тях са огромните черни дупки.

3
1234567
1
Медицината от първобитните хора до СредновековиетоСъновник БГ - Медицината от първобитните хора до Средновековието

21.04.20100

Поради липсата на медицина в каменната ера, първобидните хора са живеели до 35. Смята се, че медицината е възникнала в Индия. Как се е развила тя в Древен Египет, Древна Гърция и Римската Империя?

Куче роди извънземно?Съновник БГ - Куче роди извънземно?

21.04.20100

Куче роди странно създание, което повече прилича на извънземно-хуманоид, отколкото на малко кученце. Напоследък има много аномалии на океански риби с по две глави.

След четири денонощия липса на сън умиратеСъновник БГ - След четири денонощия липса на сън умирате

21.04.20100

Ако не спите повече от четири денонощия, ще умрете заради физиологични промени в организма. Тялото ви има нужда от 5 часа сън, за да се възстанови.

Прокълната картина убива собствениците сиСъновник БГ - Прокълната картина убива собствениците си

20.04.20100

Картина, нарисувана през 1972 година от художника Бил Стоунхъм, убива собствениците си. Сред починалите са бивш редактор на Лос Анджелис Таймс и актьорът Джон Мърли.

Боговете на животнитеСъновник БГ - Боговете на животните

19.04.20100

Почти всички народи има свои Богове на животните. В китайската митоловия това е Тигърът. В легендите на келтите, Богът на животните е еленът, в Древен Египет - бикът, в Индия - кравата.

Спите по корем – пазете се от стомашни проблемиСъновник БГ - Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

19.04.20100

Ако спите по корем, ви застрашават стомашни болести. Който спи по гръб, може да срещне проблеми с алкохола, а ако спите в поза зародиш, сте прекалено нервни и имате срив на имунитета.

Продават бункери за след края на светаСъновник БГ - Продават бункери за след края на света

18.04.20100

Прогнозите за апокалипсис за 21 декември 2012 г. накараха американска компания да създаде база от подземни бункери. Билетът за живот сле края на света струва 50 хиляди долара.

Аполо 20 изследвал тайно НЛО на ЛунатаСъновник БГ - Аполо 20 изследвал тайно НЛО на Луната

17.04.20100

През 1976 година в рамките на програмата Аполо се е провела засекретена мисия Аполо 20 . Нейната цел е била да изследва космически кораб с извънземен произход на Луната.

НЛО заселва с отвлечени хора космически базиСъновник БГ - НЛО заселва с отвлечени хора космически бази

17.04.20100

Безследно изчезналите хора са заселвани в космически бази от извънземни. Теорията е на руски научен сътрудник. Според друга теория извънземните подготвят интеграция в човешкото общество.

Таен град има под МоскваСъновник БГ - Таен град има под Москва

17.04.20100

Подземен град на дълбочина 300 метра под правителствените сгради и КГБ е построен под Москва по времето на Съвестския съюз. Предназначението му било да приюти семействата на властите при ядрена война.

Пещерата на изчезналите децаСъновник БГ - Пещерата на изчезналите деца

17.04.20100

В Малта съществува пещера, в която някога, преди хилидя години древни цивилизации са издършвали жертвоприношения на деца. Пещерата е затворена, след като 30 деца изчезнали безследно.

Икона на Свети Николай ридае за Лех КачинскиСъновник БГ - Икона на Свети Николай ридае за Лех Качински

17.04.20100

В деня на катастрофата на ТУ-154 край Смоленск, в коята загина президентът на Полша Лех Качински, проплака икона на Свети Николай в частен музей в Киев.

Растения и бръмбари могат да живеят на МарсСъновник БГ - Растения и бръмбари могат да живеят на Марс

16.04.20100

Учени проведоха тест кои животни и растения могат да оцелеят на Марс. Най-устойчиви се оказват микроорганизмите, а след тях са бръмбарите, които умират, но от глад.

Наши предци са се хранели с жени и децаСъновник БГ - Наши предци са се хранели с жени и деца

16.04.20100

Учените от Германия намериха доказателства за съществуването в Европа на култ към канибализъм през неолита. Преди 7 хил. години край река Рейн са се принасяли човешки жертвоприношения.

Край Велинград е открита тракийска култова керамикаСъновник БГ - Край Велинград е открита тракийска култова керамика

16.04.20100

Велинград е разположен в красивото Чепинско корито. Освен богатите природни дадености долината е и място, на което са открити много останки от тракийската култова керамика тип Цепина.

Древноегипетските изобретенияСъновник БГ - Древноегипетските изобретения

15.04.20100

Макар да асоциираме древен Египет с пирамидите, египтяните са създали много изобретения, ставайки една от великите древни цивилизации. Египетските пирамиди, слънчевият часовник и папирусите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Онлайн Съновник

Последно коментирани сънища