Какво вещае твоят хороскоп за 1 октомври

Какво вещае твоят хороскоп за 1 октомври

Започваме новата седмица, изпълнени с енергия. Нараства нуждата от получаване на информация. Затова и ще се радваме, когато имаме възможност да общуване с други хора и да създаваме нови познанства.

1234567
1
Кихането разкрива бъдещето ти! Ето как да разбереш какво те очакваСъновник БГ - Кихането разкрива бъдещето ти! Ето как да разбереш какво те очаква

30.09.20180

Какво разкрива вашето кихане? Вижте отговорът тук.

Не говори напразно за плановете си! Ето защоСъновник БГ - Не говори напразно за плановете си! Ето защо

30.09.20180

Всеки от нас крои някакви планове. Но колко често ви се е случвало те да се провалят, когато си мислите, че всичко ви е в кърпа вързано?

Твоят дневен хороскоп за 30 септември е тукСъновник БГ - Твоят дневен хороскоп за 30 септември е тук

30.09.20180

Не бива да допускаме нажежените страсти да ни тласнат в неправилна посока. Това важи в особена сила за Стрелеца и другите огнени зодии.

Приятелството на тези зодии най-често е фалшивоСъновник БГ - Приятелството на тези зодии най-често е фалшиво

29.09.20180

Създаването на здрави и искрени приятелства е трудна задача, за която астрологията може да ви полезна. В галерията ни може да видите трите зодии, които най-често се оказват фалшиви приятели.

Каква карма ви носи непрекъсната критичностСъновник БГ - Каква карма ви носи непрекъсната критичност

29.09.20180

Според закона на кармата придобиваме качествата на хората, с които сме заобиколени. Ако непрекъснато критикувате някого, придобивате качествата, които не харесвате, а ако хвалите, придобивате качествата, които харесвате.

Изгубените книги, които вече не може да прочетеСъновник БГ - Изгубените книги, които вече не може да прочете

29.09.20180

Изучаването на древните книги е помагало на учените да си създадат точна представа за миналото. Но някои факти все още са забулени в мистерия, а книгите, които биха могли да я решат, са изчезнали.

Тук е дневният ви хороскоп за тази събота – 29 септемвриСъновник БГ - Тук е дневният ви хороскоп за тази събота – 29 септември

29.09.20180

Денят е идеален за почивка и занимания с нещо любимо. Луната ще се движи без курс, с което ни предразполага да се излежаваме, да хапване и да не се натовартваме със сложни задачи.

В тази стая на дома ти се събира най-много отрицателна енергия!Съновник БГ - В тази стая на дома ти се събира най-много отрицателна енергия!

28.09.20180

Вижте коя от стаите в дома ви най-бързо концентрира лоши вибрации и разберете как да се избавите от негативната енергия.

Как да разпознаем социопатите около насСъновник БГ - Как да разпознаем социопатите около нас

28.09.20180

С тези характеристики описваме всяка нормална домашна котка, но ако тези черти принадлежат на някой човек от вашето обкръжение, това може да е изключително неприятно.

Разберете прогнозата на дневния хороскоп за 28 септемвриСъновник БГ - Разберете прогнозата на дневния хороскоп за 28 септември

28.09.20180

Днес Слънцето и Марс сключват хармоничен аспект, който ще ни вдъхнови за стартирането на успешни инициативи и бързи резултати от действията ни. С каквото и да се заемете, лесно ще се справите с него.

Тя разказа ужасяващата истината за фанатичния култ Grace Road!Съновник БГ - Тя разказа ужасяващата истината за фанатичния култ Grace Road!

27.09.20180

Когато бяга от фанатичния култ Grace Road Сеойон Лий е облечена само по пижама и джапанки. Гонена е от членовете на сектата, включително и собсвената си майка, но успява да избяга.

Будите ли се често нощем, изпробвайте тези методиСъновник БГ - Будите ли се често нощем, изпробвайте тези методи

27.09.20180

Ако сте се събудили през нощта, изпробвайте някои от методите в галерията ни. Те ще ви помогнат да заспите отново и на сутринта да сте отпочинали, макар че сте прекъснали съня си.

Проверете тук хороскопа си за 27 септемвриСъновник БГ - Проверете тук хороскопа си за 27 септември

27.09.20180

С влизането на Луната в Телец днес е препоръчително да се насочим към практичната страна на живота. Уредете въпросите, свързани с финанси и обръщайте внимание само на надеждни хора и проекти.

Сънищата, които не бива да пренебрегваш за нищо на светаСъновник БГ - Сънищата, които не бива да пренебрегваш за нищо на света

26.09.20180

Има сънища, които се появяват в съзнанието ви, за да ви предупредят за нещо важно.

Почитаме свети апостол Йоан БогословСъновник БГ - Почитаме свети апостол Йоан Богослов

26.09.20180

На 26 септември българската православна църква почита апостолът и евангелист Йоан Богослов. Днес всички, които носят името Йоан, празнуват своя имен ден.

Научете своя хороскоп за днес – 26 септемвриСъновник БГ - Научете своя хороскоп за днес – 26 септември

26.09.20180

Подговете се за забавяния днес, особено работата ви е свързана с оформяне на документи. Слънцето и Сатурн оформят напреграт аспект, които ще постави пречки пред плановете ни.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Онлайн Съновник

Последно коментирани сънища