Какво предвещават за живота ти сънищата с влак

Какво предвещават за живота ти сънищата с влак

Разберете кога вашите съновидения ви предупреждават за опасности и кога да очаквате приятни изненади от Вселената.

1
1234567
1
Какво те очаква днес! Виж в хороскопа за 5 октомвриСъновник БГ - Какво те очаква днес! Виж в хороскопа за 5 октомври

05.10.20181

Денят ще бъде емоционален и противоречив. Може да ви поднесе много трудности, но и огромно щастие.

Шпионажът на ЦРУ, разкрит от Едуард СноудънСъновник БГ - Шпионажът на ЦРУ, разкрит от Едуард Сноудън

05.10.20180

Едуард Сноудън е бивш системен администратор за ЦРУ и Агенцията за национална сигирност на САЩ. През 2007 година работи като агент под прикритие в Женева и там разбира за мръсните тайни на своето правителство.

Трите зодии, които не се спират пред нищоСъновник БГ - Трите зодии, които не се спират пред нищо

04.10.20180

Както знаете, зодиакалният ни знак е определящ за нашия характер. Затова и някои от нас са по-плахи, уязвими и нерешителни. А други не се спират пред нищо, когато искат да постигнат целите си.

Какъв ще е днешният ден за теб! Разбери в хороскопа за 4 октомвриСъновник БГ - Какъв ще е днешният ден за теб! Разбери в хороскопа за 4 октомври

04.10.20180

Още със ставането си днес се опитайте да си спомните сънищата си, защото те могат да се окажат пророчески.

Вълшебните легенди за вековния Кадин мостСъновник БГ - Вълшебните легенди за вековния Кадин мост

04.10.20180

Легенди за вградена невеста и милостта на турски султан се преплитат около историята на 550-годишния Кадин мост, намиращ се в село Невестино край град Кюстендил.

Днес имен ден празнуват Денислав и ДениславаСъновник БГ - Днес имен ден празнуват Денислав и Денислава

03.10.20180

На 3 октомври Българската православна църква почита Свети Дионисий Ареопагит, а всички, които носят имената Денис, Денислав и Денислава днес празнуват имен ден.

Какво предсказва твоят хороскоп за 3 октомвриСъновник БГ - Какво предсказва твоят хороскоп за 3 октомври

03.10.20180

Днес трябва да побързате с важните дела, защото само първата част на деня ще е продуктивна.

В колко трябва да сте в леглото, за да сте свежи на сутринта?Съновник БГ - В колко трябва да сте в леглото, за да сте свежи на сутринта?

03.10.20180

Казва се, че всеки човек има нужда от специфично количество сън и затова е нормално да си лягаме по различно време. Сега обаче има калкулатор, който може да сметне в колко трябва да си легнете в зависимост от индивидуалните ви нужни.

С тези знаци Вселената ви показва, че сте на грешния пътСъновник БГ - С тези знаци Вселената ви показва, че сте на грешния път

02.10.20180

Свикнали сме да обвиняваме късмета си или родителите за всичките си неуспехи и рядко търсим вината в себе си. А често не сме щастливи, защото се занимаваме с нещо неприятно, докато съдбата ясно ни показва, че сме тръгнали по неправилния път.

Трите зодии, които ще имат любовни проблеми през октомвриСъновник БГ - Трите зодии, които ще имат любовни проблеми през октомври

02.10.20180

Едни от най-щастливите и най-тъжните моменти в живота на всяко човешко същество са свързани с любовта. Любовта е движещата сила, благодарение на която ние сме по-усмихнати и пълноценни във всеки един аспект от живота.

Какъв ще е днешният ден за теб! Разбери в хороскопа за 2 октомвриСъновник БГ - Какъв ще е днешният ден за теб! Разбери в хороскопа за 2 октомври

02.10.20180

Напрегнатите разговори също трябва да се избягват. Ако ги започнете в сутрешните часове, ще доведат до сътресения в отношенията.

Нумерологичната прогноза за месец октомвриСъновник БГ - Нумерологичната прогноза за месец октомври

01.10.20180

Според нумерологията месец октомври ще бъде много динамичен. Промените ще дойдат бързо, дори и да не сте подготвени за тях.

Ето какво ви очаква в седмицата до 7 октомври според нумерологиятаСъновник БГ - Ето какво ви очаква в седмицата до 7 октомври според нумерологията

01.10.20180

Краят на седмицата е благоприятен за размишления и поуки. Но не бързайте с вземането на важни решения.

Трите зодии, за които октомври ще е късметлийски месецСъновник БГ - Трите зодии, за които октомври ще е късметлийски месец

01.10.20180

За три от зодиите месец октомври ще е късметлийски и ще им създава повече поводи за радост. Вижте в галерията дали и вие ще сте сред знаците, на които ще им върви като по вода.

Това е вашият седмичен хороскоп до 7 октомвриСъновник БГ - Това е вашият седмичен хороскоп до 7 октомври

01.10.20180

Слънцето и Меркурий във Везни и тази седмица ни насочват към красота, хармония и създаване на стабилни връзки. Периодът е подходящ за намиране на мирен начин, чрез който да решите някои спорове.

Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомвриСъновник БГ - Вижте какво ви готви хороскопът за месец октомври

01.10.20180

През месец октомври ще може да решим някои стари проблеми и да създадем стабилност в материално и емоционално отношение, така че да изпитаме облекчение.