Бяло куче в сънищата - значение и символика

Бяло куче в сънищата - значение и символика

Често пъти събуждайки се, ние размишляваме над това, което сме сънували и се опитваме да разгадаем символиката на сънищата си. Задаваме си въпроса какво всъщност означават те и дали са добър или лош предвестник.

1

Сънища

Сънища - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Сънища. Материали за Сънища от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сънища.
Сънища - Можете ли да умрете в съня си?

Можете ли да умрете в съня си?

05.10.20190335

Сънищата за смъртта са едни от най-разпространените. Всеки рано или късно се сблъсква с тях. Със сигурност и самите вие някога сте сънували смъртта на ваш близък или вашата собствена.

Сънища - Черно куче в сънищата - значение и символика

Черно куче в сънищата - значение и символика

04.10.20190330

Безспорно е, че сънищата ни разкриват нашите мисли и емоции. Какво означава сънят с черно куче и как можем да го тълкуваме?

Сънища - Защо не сънувам?

Защо не сънувам?

25.08.20190420

Добрият сън е фундаментална част от човешкото здраве. Именно чрез спането тялото ни се възстановява, отпочива, а в този период се извършват и някои жизненоважни процеси.

Сънища - Какво показват вашите най-големи кошмари за здравето ви

Какво показват вашите най-големи кошмари за здравето ви

02.08.20190982

Някой смятат, че честите кошмари са знак за наближаваща болест, но повечето научни изследвания са категорични, че спите ли лошо вечер, вероятно е да страдате от разстройство на психиката.

Сънища - Ето какви са сънищата на творческите личности

Ето какви са сънищата на творческите личности

21.07.20190971

Човешките сънища не са напълно изследвано поле, макар и да са вълнували хората още от Древността. Група учени от университета Хайнрих Хайне обаче смятат, че са открили модела на сънищата на творческите хора.

Сънища - Ето как да запомните онова, което сънувате

Ето как да запомните онова, което сънувате

15.07.20190503

Случвало ли ви се е да се събудите и да помните онова, което сте сънували? А, осъзнавате ли, че сънувате по време на самия сън? Хубаво или не е да помним сънищата си и по-точно усещанията от тях? О

Сънища - Любовната символика на цветовете в съня

Любовната символика на цветовете в съня

07.07.201901320

Цветните сънища обикновено се наблюдават при по-малко хора. Но също като черно-белите крият определена любовна символика.

Сънища - Сънища с части от лицето

Сънища с части от лицето

22.06.20190816

Ако видите лицето си по-пълно насън, не се тревожете. Това означава, че ще ви споходят по-добри дни и вероятно ще се замогнете.

Сънища - Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

14.06.20190808

Каква е ролята на храната в сънищата ни и как да тълкуваме появата на някои популярни хранителни продукти в нашите преживявания по време на сън?

Сънища - Ето защо по-често сънуваме кошмари в горещините

Ето защо по-често сънуваме кошмари в горещините

09.06.20190489

Хората по-често сънуват кошмари, отколкото приятни сънища, а кошмарите се засилват пропорционално с повишаването на температурите, категорични са учени. Ето защо горещините ни карат по-често да сънуваме кошмари.